אמבוליזציה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

04/01/2011 | 13:20 | מאת: מיכל

שלום לך אני בת 46, יש לי שתי מיומות שגורמות לכאבי בטן, לחץ על שלפוחית השתן ודימומים. מכיוון שאינני מעוניינת לעבור ניתוח הפנה אותי הרופא המטפל לאמבוליזציה. הבנתי מהפרסומים באתר ביה"ח שאתם מבתצעים טיפולי FUS. מבקשת לדעת מה ההבדל בין השיטות ועל איזו שיטה אתה ממליץ. בברכה מיכל

שלום רב, אנחנו גם מבצעים טיפולי אמבוליזציה. טיפול ב-FUS הנו טיפול ע"י גלי קול המבוסס על חימום והרס רקמתי שגורם להכווצות של הרקמה ( מיומה). באמבוליזציה פשוט גורמים ל"סתימה" של כלי הדם של השרירן וע"י כך הוא אמור להתכווץ.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם