פירוש -"הסתיידויות באגן הקטן"

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

28/11/2019 | 13:19 | מאת: ליאת

שלום רב באשה בת 59 ידועים שרירנים ושתי ציסטות. נשלחה לצילום רנטגן עקב כאבים בעצם האגן בצד שמאל(השרירנים בימין). התוצאות:"לא הודגם ממצא גרמי פתולוגי. הסתיידויות באגן הקטן מימין - שרירן ככל הנראה." שאלתי: האם "הסתיידויות" זו מילה אחרת לסרטן או להתחלה של סרטן וכדומה. האם הממצא ברנטגן רק מאשר את הממצאים הידועים או שהוא מצביע על דבר אחר,שוב,חלילה סרטן. תודה

שאלתי: האם "הסתיידויות" זו מילה אחרת לסרטן או להתחלה של סרטן וכדומה. האם הממצא ברנטגן רק מאשר את הממצאים הידועים או שהוא מצביע על דבר אחר,שוב,חלילה סרטן. === ממש לא. התיידויות זה ממצא שרואים אותו הרבה פעמים בתוך שרירן רחמי שקיים זמן רב. יחד עם זה אני ממליץ לבצע בדיקת אולטראומד גינקולוגי.

10/12/2019 | 08:21 | מאת: ליאת

תודה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם