לידה לאחר ניתוח הסרת מיומות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

04/09/2019 | 12:43 | מאת: שאלת השאלות

שלום. אני עתידה ללדת שנה ושמונה חודשים לאחר ניתוח הוצאת מיומות (אחת 12 סמ והשניה 5) אני יודעת שבמהלך הניתוח לא נגעו ברחם, הוא לא נפתח, ועדיין, נאמר לי שאהיה חייבת ללדת בניתוח קיסרי. למה זה ככה והאם באמת לא אוכל ללדת טבעי?

שלום, קשה מאד לומר. על מנת לתת לך המלצה חייבים לראות את הדו"ח של הניתוח שלך. כדאי גם להייעץ עם הרופא שניתח אותך. גם חשוב לדעת בת כמה את, האם את מתכננת לידות נוספות. תבקשי מהרופא המטפל להסביר לך מדוע הוא חושב שאת חייבת לעבור ניתוח קיסרי בכל מקרה. אני בטוח שיש סיבה לכך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם