הריון ושרירנים גדולים ברחם...

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/10/2017 | 08:30 | מאת: אני

היי...אני בת 34 נשואה הריון ראשון ספונטני לאחר תקופה ארוכה.ברקע שרירנים ברחם שממשכים לגדול במהלך ההריון, כרגע הדומנטטי 10מ"מ. בעבר עברתי 2 ניתוחים להוצאת שרירנים דרך פתיחת בטן, הסיבה הגודל,כאבים במחזור, דימום חזק עם אנמיה,ואי הצלחה של כניסת הריון כנראה בגלל השרירנים. כרגע אני בשבוע 26 במעקב הריון בסיכון.באולטרא סאונד האחרון ראו:חשד לשליה נעוצה, לקונות, סנכיה ושרירנים. שאלתי:האים אחרי הלידה השרירנים יחזרו לגודל שהיה לפני כניסת להריון(הגודל היה כ6)? האים אני יכולה לעשות שוב ניתוח להוצאת שרירנים דרך פתיחת בטן, הבנתי שהרחם שלי מאוד עדין כבר אחרי 2 ניתוחים עם המון צלקות? יש טיפול לשרירנים לא פולשני...כמו תרופות, אשמח לשמוע תודה

פרט כאן את שאלהאים אחרי הלידה השרירנים יחזרו לגודל שהיה לפני כניסת להריון(הגודל היה כ6)? === סיכוי טוב האים אני יכולה לעשות שוב ניתוח להוצאת שרירנים דרך פתיחת בטן, הבנתי שהרחם שלי מאוד עדין כבר אחרי 2 ניתוחים עם המון צלקות? --- אני מניח שכן אבל בידיין מיומנות יש טיפול לשרירנים לא פולשני...כמו תרופות, אשמח לשמועתך למומחה ------ אין טיפול תרופתי יעיל

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם