האם מומלץ לנתח?

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

11/08/2011 | 18:10 | מאת: יעל

בת 28, לא עברתי היריון, שרירן אינטראמורלי אחורי כ-10 ס"מ. רחם 118*89*108 מ"מ. סובלת מוסת ארוכה (8-10 ימים), כואבת ודימום מאסיבי. דחיפות במתן שתן. לעיתים כאבי בטן עזים, גם לא בזמן הוסת. אנמיה קלה. מחזור סדיר (כ-28 יום). האם היית ממליץ לנתח או שמספיק להשאר במעקב? תודה

שלום רב, קשה מאד להמליץ על ניתוח - כן או לא - לאחר האינפורמציה שנתת לי. אף פעם לא מסרתי את דעמי במקרים של ניתוח מבלי שבדקתי את המטופלת. אבל כעת יש לי מקרה מאד דומה - מטופלת אותה אני עומד לנתח בעוד שבועיים. בהצלחה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם