מיומות ואופן טיפול בהם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

20/12/2016 | 14:09 | מאת: אביב

ד"ר שלום, יש לי שרירנים ברחם, עברתי ניתוח להסרת שרירנים לפני 5 שנים. ממשיכה לסבול משרירנים ובחודש האחרון גם סובלת מדימומים כבדים עם גושים לאחר המחזור, כבר חודש סובלת מדימומים רק שעכשיו פחות. נוטלת גלולות יסמין מזה חצי שנה בכדי להפחית את הדימום. תוצאות של אולטרסאונד שביצעתי החודש: רחם: אורך: 144 מ"מ עובי: 109 מ"מ מרקם: שרירני הערות: בגוף הרחם שרירנים רבים. הבולטים 52×58 מ"מ. 34×40 מ"מ, 33×31 מ"מ. עובי רירית הרחם: 8 מ"מ הערות: מעט נוזל בתוך חלל הרחם. שחלות: ימנית- אורך: 37 מ"מ רוחב: 30 מ"מ שמאלית- אורך: 27 מ"מ רוחב: 16 מ"מ הערות: בתוכה זקיקים קטנים. דוקלס: ללא נוזל חופשי. שאלות: 1. מה מומלץ לקחת בכדי לעצור/להפחית את הדימומים? 2. מה הפתרון הכי טוב במקרה שלי מלבד ניתוח בכדי שלא יהיו דימומים כאלה שוב? 3.האם הייתה ממליץ להשתמש באיסמיה במקרה שלי? איך משיגים מרשם? 4. האם היית ממליץ לי להמשיך להשתמש ביסמין? אשמח מאוד אם תוכל להתייחס לכל השאלות שלי... תודה רבה!

. מה מומלץ לקחת בכדי לעצור/להפחית את הדימומים? === אלא נו נותנים המלצות טיפוליות. 2. מה הפתרון הכי טוב במקרה שלי מלבד ניתוח בכדי שלא יהיו דימומים כאלה שוב? === כניראה שאין 3.האם הייתה ממליץ להשתמש באיסמיה במקרה שלי? איך משיגים מרשם? ==== אלא נו נותנים המלצות טיפוליות. 4. האם היית ממליץ לי להמשיך להשתמש ביסמין? ===

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם