נעליים אורטופדיים לרגל קצרה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

05/04/2011 | 12:03 | מאת: אניה

שלום, אמי עברה ניתוח בצוואר הירך, שבעקבותיו נוצר מצב שאחת הרגליים קצרה מהשניה. הדבר גורם לה לכאבים ובעיות רבות, והאורטופד נתן לה הפניה לנעליים אורטופדיות מותאמות אישית. היא חברת קופ"ח כללית + מושלם: האם מגיעה לה הנחה מטעם הקופה /מושלם? מושלם טוענים שנעליים אינן אביזר אורטופדי ולא מגיעה לה הנחה / החזר. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי תודה, אניה

אניה שלום רב. לצערי אינני בקיאה במדיניות ההנחות של ק"ח כללית לשרות זה או אחר. יכולה להגיד לך מבחינה רפואית שחשוב מאוד לבצע את התאמת הגובה , כי עלולה להווצר בעיה גם בעמוד השדרה וגם בירך השני, אם תמשיך ללכת "עקום" . תתעקשי תקבל תשובה מפניות הציבור בק"ח. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך