דחוף בבקשה..

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

08/03/2011 | 16:33 | מאת: מעיין

נפל לי על הרגל שולחן מרובה של סלון,הוא החליק לי מהיד כשהורדתי אותו מהכורסא, האצבע (אחת לפני הזרת) ממש כואבת התנפחה והכחילה תוך פחות משעה ואינני יכולה לדרוך כשהאצבע נוגעת בריצפה, האם ישנו חשש לשבר,אני יודעת ששבר באצבע לא מגבסים במידה ורופא המשפחה ייתן הפניה לצילום ויתגלה שזהו אכן שבר... איך מטפלים בזה?

מעיין שלום רב. שאלתך הגיעה למקום הלא נכון. את צריכה להתייעץ עם אורטופד בפורום רלוונטי. תרגישי טוב.

מנהל פורום שברי צוואר הירך