ותקין 29 כ"ס

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

06/03/2011 | 13:27 | מאת: שרה

לד"ר ליאנה שלום! בבדיקה לפני מס' חודשים נראה חוסר חמור בויטמים D הרופא המליץ על בקבוק של טיפות בשבוע, בבדיקת ויטמין D אחרונה הראה שזה הכפיל את עצמו, השאלה שלי האים להמשיך לקחת D ובאיזה כמות? תודה לך על תשומת הלב ובכלל תודה על הפורום ועל שאת שם..............

שרה שלום. לאחר הטיפול במינון גבוה של ויטמין די להשלמת החסר, נהוג לרדת למינון "החזקתי". הכמות המדוייקת תלויה בגיל, משקל גוף, מידת חשיפה לשמש ועוד. ממליצה לך להוועץ ברופא שנתן את הטיפול. אם היה חסר חמור של ויטמין די כפי שכתבת, לפני הטיפול, הרי שאם תפסיקי את הטיפול כלל - הרמה תרד שוב. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך