שברים בסקרום

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

07/06/2015 | 23:12 | מאת: יפעת אושרת - פינק

שלום וברכה, אימי בת 75 נפלה ונחבלה. על פי צילום ס.טי זוהו אצלה שברים "קטנים", בעצם הסקרום. כרגע היא מוגבלת באופן משמעותי בתנועה ויכולה בעיקר לשכב. ונמסר לנו כי הטיפול הנחוץ הוא טיפול שמרני. שכיבה ומנוחה בשילוב הדרגתי של ישיבה ותנועה. ולאחר מכן שיקום בבית חולים שיקומי. אני מאוד מודאגת מהשכיבה הממושכת ורוצה לדעת אם הטיפול נכון? ומהו הטיפול המיטבי במקרה זה כדי לא לאבד ימים יקרים של טיפול טוב, יפעת

יפעת שלום רב. כמובן שאין כל אפשרות לתת יעוץ פרטני דרך האינטרנט, בלי להכיר את הפרטים. באופן כללי, הטיפול לשברים בעצם הסקרום הוא אכן שמרני. לא לשכוח - כאשר אמך תחלים מהשלב החריף, להגיע לרופא המטפל ולשאול על טיפול לאוסטאופורוזיס שיתכן וקיימת לאור המצאות השבר. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך