בפסקת פוסלן וצפיפות העצם

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

17/12/2014 | 09:21 | מאת: אביים

אמי בת 82 נטלה פוסלן במשך 10 שנים והפסיקה. בת'ופת נטילת הפוסלן היו לה מספר שברים . האם בגילה יש צורך להמשיך בתרופה חליפית? היא פעילה והולכת מדי יום ככל שיש לה אנרגיה.

שלום רב. בהחלט כן. גיל 82 הוא סיבה לתת טיפול ולא ההפך. על אחד כמה וכמה אם היו שברים על טיפול קודם. ממליצה בחום לפנות למרפאת אוסטאופורוזיס. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך