האם יש ביטוח כלשהו לחולי אוסטופורוזיס ?

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

04/12/2014 | 07:20 | מאת: רק שאלה

רציתי לעשות ביטוח והסוכן אמר שאם אני חולה אוסטאופורוזיס אי אפשר לקבל אותי לביטוח וחבל שלא עשיתי לפני ... :-(

שלום רב. אין לי ידע ברפואת חיתום לביטוח אבל אני חושבת שתלוי מה מידת האוסטאופורוזיס וגם ממליצה מאוד שהסוכן ינסה לפנות לכמה חברות ביטוח, יותר מאחת. לא נראה סביר שיסרבו לתת ביטוח אלא אולי יחריגו את המחלה והסיבוכים שלה (שברים) או שהפרמיה תהיה בהתאם. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך