בדיקת EMG למי שיש לה אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

26/08/2014 | 16:45 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 67 ויש לי אוסטאופורוזיס קשה. נאמר לי כי יתכנו שברים אפילו מהתעטשות. נשלחתי לבדיקת EMG בשל תחושת נימול ביד וברגל. מבקשת לדעת : 1. האם קיים סיכון לשבר עקב 'קפיצת הגוף כולו' כתוצאה מהזרם החשמלי המועבר במסגרת בדיקת EMG ? 2. האם ישנה בדיקה חלופית ? 3. במידה ואין בדיקה חלופית, האם ניתן לבקש להוריד את הוולט כך שהחשמול יקפיץ פחות ? בתודה מראש, דנה

שלום רב. איני חושבת שקיים סיכון . לגבי עוצמת הגיורי ממליצה לך להתייעץ עם נוירולוג. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך