forteo

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

25/05/2014 | 08:37 | מאת: גב

שלום אני בת 50 עם אוסטאופרוזיס שהתגלה לפני 15 שנה בעקבות נפילה ושבירה של הסקרום בעקבות שבר חדש נפילה נוספת ושבירת 2 חוליות - התחלתי להיות מטופלת בריבון. אני סובלת מכאבי גב הרופאה המליצה לי לשקול לעבור לפורטאו . מעוניינת לדעת תופעות לווי והאם מה הדברים שצריך לקחת בחשבון לאור גילי וההיסטוריה שלי רופאת הנשים ממליצה לי לקחת הורמונים האם סותר את התקופות שאני לוקחת היום? האם בעייתי עם הפורטאו במידה ועוברת לקחת אותו

שלום רב. יש כמה שאלות שעולות מהסיפור. האם תחת ריבון היו שברים נוספים? האם היה שיפור בצפיפות עצם? מדוע למעשה קיימת אוסטאופורוזיס באישה צעירה ? כל השאלות האלה מצריכות מענה ע"י מומחה בתחום, בטרם יוחלט על טיפול זה או אחר. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך