שערי תקווה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

02/01/2011 | 16:41 | מאת: לבנה

שלום רב מזה 20 שנה אני מטופלת בפוסאלן וסוגיו , התוצאות הן ללא שינוי. כמה פעמים נפלתי ושברתי ונשברה לי היד, כמו כן יש לי נטיה ליפול (לא קשור לשיווי משקל) אושרה לי התקופה אלקסטה. הייתי מעונינת לדעת אלו תופעות לוואי יש לתרופה .אני מטופלת בקרטיה ,סטטור, וציפרמיל תודה.

לבנה שלום רב אקלסטה ניתנת בעירוי לוריד במשך כ 15 - 30 דקות במרפאה. בשלושה ימים ראשונים לאחר העירוי, כשליש מהאנשים עלולים לפתח תגובה דמויית שפעת - חום, כאבי שרירים והרגשה כללית רעה. אין להבהל מהתופעה, היא חולפת, אפשר ליטול אקמול במינון המקובל בימים אלו. תופעות לוואי נדירות יותר כוללות עיכוב ריפוי פצעים בפה לאחר טיפולי שיניים וירידה בתפקודי כליה. חשוב להוועץ עם רופא המטפל באוסטאופורוזיס - האם הטיפול מתאים לך . רפואה שלמה .

מנהל פורום שברי צוואר הירך