פוסלן

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

28/05/2013 | 11:31 | מאת: פרידה

שלום, אני בת 48 , עדיין מקבלת מחזור. יש לי אוסטופורוזיס בעמוד השידרה . score (L1-2.9)(L2-2.8)- 2.4 t.יש קצת החמרה מלפני שנתניים רופאת משפחה המליצה לי לקחת פוסלן למרות שאני מקבלת מחזור . לפני 8 שנים כשגיליתי שיש לי אוסטופרוזיס התייעצתי עם ד"ר צופיה אשי שלום והיא אמרה לי כשיש מחזור לא לוקחים פוסלן. אבקש את עזרתכם והנחיתכם בנושא לקיחת פוסלן אם מותר . אני לוקחת כרגע כל יום 2 כדורי קלציצו.תודה

פרידה שלום. כמובן שלא ניתן ביעוץ אינטרנטי להמליץ על לקיחה או אי-לקיחה של תרופה. באופן עקרוני קיימת נטיה לא לטפל תרופתית בנשים צעירות. כל מקרה לגופו כמובן ולכן מומלץ שתתייעצי שוב עם כל הנתונים. רפואה שלמה.

מנהל פורום שברי צוואר הירך