שבר בדנס 2 בצואר

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

16/05/2013 | 15:39 | מאת: בלהה

אמא שלי בת 74 נפלה ושברה חוליה בצואר. היתה מאושפזת 5 ימים בבי"ח ושיחררו אותה כשהיא מקובעת עם מכשיר סומי. האם ניתן להסתובב עם המכשיר? כיצד אפשר להתקלחכשהמכשיר עליה? תודה מראש בלהה

בלהה שלום רב. חוששני שאיני הכתובת הנכונה לשאלה זו. את צריכה להפנותה לאורטופד או פיזיוטרפיסט. אני עוסקת בעיקר במניעת שברים. אנא ודאי כי בנוסף לטיפול מיידי ע"י קיבוע אמך אכן תקבל טיפול תרופתי למניעת שברים נוספים ואת מוזמנת לפנות לכאן לייעוץ. רפואה שלמה.

16/05/2013 | 19:49 | מאת: בלהה

ראשית ברצוני להודות לך על ההתיחסות המהירה. האם יש באפשרותך להפנות אותי לפורום מהסוג הזה העוסקים בנושא? אשמח לתשובה בלהה

בלהה שלום רב. חוששני שאיני הכתובת הנכונה לשאלה זו. את צריכה להפנותה לאורטופד או פיזיוטרפיסט. אני עוסקת בעיקר במניעת שברים. אנא ודאי כי בנוסף לטיפול מיידי ע"י קיבוע אמך אכן תקבל טיפול תרופתי למניעת שברים נוספים ואת מוזמנת לפנות לכאן לייעוץ. רפואה שלמה.

מנהל פורום שברי צוואר הירך