שבר בחוליה 2 בצאוור+שבר בכתף+ריסוקה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

30/01/2013 | 01:17 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני כחודש וחצי אבי נפל ושבר הכתף ופרק אותה,הוא עד היום עם קיבוע וכרגע הרופאים ממליצים לנתח הכתף ןלטענתם רק ניתוח יציל המצב.לצערנו לפני כשבוע וחצי נפל שוב ושבר חוליה בצאוור,כרגע עם קיבוע 24 שעות ויש לנו ביקורת בעוד כחודש בבית החולים שוב,מה הסיכוי להחלים משבר בצאוור,יש לציין שאבי בן 2 חולה אוסטופורוזיס משנת 2010 והחמור בכל הוא שרופאת המפחה לא נתנה לו שום כדור אקטונל וכו..שנותנים לחולי אוסטופורוזיס..רק לאחר המקרה השני אני פניתי אליה וטענה ששכחה לתת המרשם וכל השנים קודם לכן ששאלנו האם יש כדורים טענה שרק ויטנמינים...אשמח לעזרתכם. בזכות העמותה שלכם הבנתי שיש כדור שיכול למנוע שברים עתידיים..או גודל חומרתם ואנו ממתינים לתוצאות בדיקת דם לויטמין D ורק אז נוכל להתחיל הקטונל. ממתינה לעזרתכם ועצתכם. מיכל

מיכל שלום רב. צר לי על הסיפור. התפספסה לך ספרה אחת, בן כמה אביך?

מנהל פורום שברי צוואר הירך