שימוש לאורך שנים בפוסאלאן

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

20/09/2012 | 14:16 | מאת: ענת

שלוםרב, אבקש לדעת האם שימוש ממושך בפוסאלאן גורם נזק והאם יש תחליף לפוסאלאן. תודה ענת

ענת שלום. טיפול ממושך בפוסאלן עלול לגרום לשורה של תופעות לוואי נדירות מאוד, כגון בעיות בריפוי פצעים בלסת ועוד. ישנן תרופות נוספות לטיפול באוסטאופורוזיס, מלבד פוסאלן, אך השאלה המרכזית היא האם יש צורך בהמשך טיפול בפוסאלן או לחילופין בשינוי התרופה. מומלץ לשוב לרופא שהחל את הטיפול התרופתי .רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך