חולה דמנטית מושנמת נפלה מהמיטה בבית החולים ושברה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

24/06/2012 | 07:34 | מאת: ירון

ttאת הירך. ללא הכרה כלל אך רואים את הכאב בפניה כול תנועה . יש אפשרות לנת ח במצב כזה ? מה אפשרות הטיפול אם לא מנתחים ? צריך להזיז אותה כול כמה שעות על מנת להמנעה מפצעי לחץ. תודה רבה. ירון.

ירון שלום רב. זו סוגיה מאוד מורכבת ואני לא בהכרח הכתובת הנכונה לשאלה זו, אלא אורטופד. ראשית, נשמע שהמצב הגופני של הגברת לא טוב, אם היא מונשמת, כך שיתכן שהסיכון הניתוחי עלול להיות גבוה. מבחינה אורטופדית, אם לא מנתחים, הסיכוי כי תלך על הרגל נמוך מאד, לא ציינת אם התהלכה לפני כן. ממליצה לך להתייעץ עם הרופאים שמטפלים בה בבית החולים - הם בוודאי מכירים את התמונה במלואה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך