אימון במכשיר רטט

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

17/01/2012 | 22:20 | מאת: ברכה

האם אימון במכשיר רטט במכון כושר יכול לתרום לעליה בצפיפות עצם או לחזק אותו? אם כן, באיזו מהירות ובמשך כמה זמן? האם נעשו מחקרים מדעיים בנדון? האם יש בו סכנות?

שלום ברכה. הסוגיה נבדקה במספר מחקרים קטנים. המכשירים לא מאושרים ע"י ה FDA לטיפול באוסטאופורוזיס. במחקרים שאני מכירה, התדירות היתה 20-30 הרץ, והמשך נבנה בהדרגה. אני מציעה לך להתייעץ עם רופא ספורט. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך