מקסיבון

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

17/10/2011 | 20:49 | מאת: רחל

לד'ר צופיה איש שלום, אני בת 60 סובלת מאוסטאופורוזיס מזה 10 שנים .לקחתי פוסלן כשבע שנים והיות ולא היתה הטבה עברתי לאקטונל חד שבועי אותו אני לוקחת כשנתיים בבדיקה אחרונה שעשיתי לפני כשנה היה שיפור משמעותי,היום באתי לקבל רצפט ורופא המשפחה טען שאין יותר אקטונל החברה הפסיקה יצור שלו רשם לי מקסיבון, מחומר שקראתי בזמנו הבנתי שהאקטונל נספג טוב יותר מפוסלן ומקסיבון,ולכן עברתי אליו והעובדות נכרו בתוצאות ,האם זה נכון שאין יותר אקטונל,ומה עלי לעשות,אני סובלת מבטן רגישה,וחוששת לעבור לתרופה חדשה שגם כפולה בכמותה.אבקש את עזרתך בהקדם, תודה מראש רחל

רחל לתשומת ליבך פרופ' איש שלום מנהלת פורום אוסטאופורוזיס, כתבת לי בשוגג. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך