מה הטיפול הטוב ביותר

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

19/09/2011 | 16:11 | מאת: המתעניינת

לאוסטופורוזיס שלא מזיק לקיבה ולא להשתלות שיניים? גם אם לא מופיע בסל

שלום רב. קיימים מספר סוגי תכשירים לטיפול באוסטאופורוזיס: ביספוסספונטים, רלוקסיפן, סטרונציאום, פורטיאו ודנוסומב. לגבי הביספוספונטים - קיימות תופעות לוואי במערכת העיכול וכן מקרים נדירים מאוד של פגיעה בלסת. לגבי כל היתר - תופעות אלה לא תוארו, אך ישנן תופעות לוואי אחרות. יש להתאים את הטיפול לכל מטופל על פי מאפייניו לא על פי רשימת תופעות לוואי אפשרית, או לפחות לא רק על פיה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך