פרוטלוס

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

26/06/2011 | 16:10 | מאת: שרונה

שלום דר. ילנה, אני מבקשת לשאול בהמ שונה התרופה פרוטלוס מהתרופות הקיימות. הרופא שלי הסביר לי שתרופה זו גם בונה עצם לעומת אחרות שלא. האם תוכלי להסביר לי? לא בידורק הבנתי. אני בת 68, מצאו אצלי לאחרונה אוסטאופורוזיס והתחלתי להשתמש בפרוטלוס תודה רבה

שרונה שלום רב. כל התרופות שהיו עד כה בנמצא בארץ בנטילה דרך הפה הן מקבוצת "מעכבי הפירוק" . פרוטלוס פועלת בשני מנגנונים - עיכוב פירוק ועידוד ייצור. רפואה שלמה

20/07/2011 | 23:33 | מאת: מיכל

שרונה שלום, הייתי שמחה לדעת איך לרכוש את התרופה,כי קיבלתי מירשם וזה לא בקופה.האם זה מאוד יקר?תודה לך

מנהל פורום שברי צוואר הירך