הכרה בביטוח לאומי לנכות כמו ניצולי שואה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

17/06/2011 | 08:09 | מאת: מאיר

בן 54 סובל מאוסטיאופורוזיס מזה 4 שנים 4 שברים בחולית מכופף בגב קושי הליכה אני שואל מדוע מחלה זו לא מופיעה בלקסיקון של ביטוח לאומי אלה לנצולי שואה בלבד עם הכבוד והצער גם לנו מגיע הכרה לנכות

מאיר שלום רב. לא מדוייק. שברים בחוליות, ללא קשר לסיבתם, מוכרים לנכות, הרגע בדקתי שוב בספר הנכויות של הביטוח הלאומי שמופיע באתר שלהם. רפואה שלמה. מצרפת קישור http://www.btl.gov.il/Laws/Documents/SeferMivhanim.pdf

הפירוט בעמוד 48 בספר המבחנים

מנהל פורום שברי צוואר הירך