כאב בירך למעלה מהצד

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

09/01/2024 | 15:55 | מאת: א

שלום דר בת 50 לפני 4 שנים התחיל כאב בירך שמאל למעלה בחלק העליון שלה מהצד יש כמו נפיחות כאילו מרגישין כמו גבעה קשה. אולטרא תקין ואורטופד אמר שזה דלקת בבורסא בקושי התייחס כי הגעתי עם עוד בעיות אחרות יש לי כאב שאני עוברת משכיבה לישיבה אני שמה אקסיפן רול או משחות כמו וולטרן מה זה אמור להיות והאם באמת זה בורסא?יש קשר לכאבי גב תחתון ושכמות וצווארי ??מה הטיפול?

11/01/2024 | 12:46 | מאת: א

עוד דבר אובחן אובתופורוזיס לפני פחןת משנה טרם התחלתי טיפול כי לא סיימתי בדיקות שנדחו האם יש קשר לנפיחות והכאב בירך?כמובן זה התחיל לפני 4 שנים בערך.

שלום רב, מתנצלת, איני הכתובת לשאלתך. זו ככל הנראה סוגיה אורטופדית ויש לפנות להמשך קבלת עזרה לרופאים המתאימים.

17/01/2024 | 13:02 | מאת: א

כן אחכ הבנתי שאת אנדו תודה

מנהל פורום שברי צוואר הירך