טיפול באקלאסטה עם תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

03/12/2023 | 12:23 | מאת: אתי

שלום ד ר טריפטו .אני בת 76,לפני שנה וחצי שברתי את צוואר הירך,השתקמצי יפה ואני מתפקדת רגיל. ,למניעת קיבלתי אינפוזיה עם אקלסטה ,תופעות הלוואי היו קשות מאד ,גם השנה הומלץ שאקבל שןב ,צפיפות העצם אצלי תקינה ,אני אוכלת דיאטה שעשירה בחלבון וסידן וכמובן ויטמין די,האם יש תרופה אחרת מלבד האקלסטה לטיפול במקרה שלי ,תודה רבה

שלום רב, אכן קיימות מספר אופציות לטיפול למניעה שניונית של שברים, חשוב לדון על כך עם רופא המטפל. אבל - הסבירות לתופעות הלוואי בעירוי שני של אקלסטה נמוכה יותר לעומת העירוי הראשון. בריאות

11/01/2024 | 12:36 | מאת: א

שלום אתי אם אפשר בבקשה לדעת איפה היה הניתוח ואיפה השיקום?ולמה צריך טיפול עם התרופה והאינפוזיה?שואלת בשביל קרוב משפ תודה

מנהל פורום שברי צוואר הירך