אוסטיאופניה תשובה של הבן

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

05/01/2022 | 11:06 | מאת: יפעת

בני כבן 40. לפני 4 חודשים נפצע שבר את הירך נותח והכניסו לו מוט עם ברגים.היום הגיע תשובת בדיקת צפיפות העצם והיה כתוב: אוסטיאופניה. בגיל הזה יכול להיות אוסטיאופניה?! מה עושים/ הסיבה והטיפול. תודה על המענה שאקבל. דאלה דניה: ריבלתי תדובה דאני עשיתי והיה כתוב: -2.5 מה זה אומר? והטיפול?

שלום רב, לגבי בנך: אם השבר התרחש כתוצאה מטראומה לא חמורה פלוס צפיפות עצם לא תקינה, בהחלט שווה להתייעץ עם מומחה בביקור פרונטלי. כנ"ל לגביך, הערך שציטטת הינו בתחום ההגדרה של אוסטאופורוזיס. רק בריאות

מנהל פורום שברי צוואר הירך