מומחה לצפיפות העצם בעל שם מומלץ באזור תא-הרצליה-רמת השרון

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

01/12/2021 | 15:46 | מאת: דני

נחוצה התייעצות דחופה מאד לאור החמרה במצב ונחיצות בטיפול תרופתי, עם אנדוקרינולוג שמומחיותו והתמקדותו ( !)הן בצפיפות העצם על כל מרכיבי הושא, אופני טיפול וכו' , בראיה כוללת עם מחלות קיימות ותרופות ותוספים בהתאם למצב. בתודה !

שלום רב. איני מאמינה שכאן המקום לדיון הזה. ממליצה לפנות לעמותה ישראלית לאוסטאופורוזיס ומחלות עצם באמצעות אתר העמותה, http://www.bone.org.il/ תקבלו מענה לרבות על פי האזור הגאוגרפי. בברכה

01/12/2021 | 21:01 | מאת: דני

תודה. ברור שלא כאן המקום לדיון. הבקשה הייתה בבירור אך ורק להמלצה על מומחה בתחום. בברכה,

מנהל פורום שברי צוואר הירך