אוסטיאופורוזיס וטיפול לא הורמונלי

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

09/06/2011 | 14:24 | מאת: אורנה

שלום שמעתי באחת מתכניות הבוקר שישנה תרופה לאוסטאופורוזיס לא על בסיס הורמונלי האם ידוע לך על איזה תרופה מדובר (אגב אני עדין מקבלת מחזור ואיני רוצה תרופ ע בסיס הורמונלי האם אקטונל חודשי על בסיס הורמונלי?

אורנה שלום רב. מרבית התרופות הקיימות לאוסטאופורוזיס, אינן על בסיס הורמונלי. גם אקטונל. מאידך, אם את מקבלת עדיין מחזור, השאלה היא האם יש מקום לטיפול תרופתי , מלבד סידן וויטמין די , בשלב מוקדם כל כך? רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך