כאבים חזקים בברך חודש לאחר ניתוח צוואר הירך

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

12/05/2011 | 13:27 | מאת: הילה

שלום רב, חמותי בת 73, סובלת מאוסטופורוזיס. לפני כחודש נפלה ושברה את צוואר הירך ונותחה לאחר 36 שעות. בשבועות האחרונים מצבה השתפר והיא מטופלת בפיזיוטרפיה וזריקה. בשלושת הימים האחרונים החלה הברך ברגל של הניתוח להתנפח ובלילה היא סובלת מכאבים חזקים. בלילה שעבר הכאבים בברך היו בלתי נספבלים. יש לציין שקודם לכן היא הפסיקה לקחת משככי כאבים כי הכאבים באזור הניתוח פחתו. האם הכאב בברך קשור לזה ומה עליה לעשות? היום היא הייתה אמורה להיות בביקורת בבי"ח אך לא התקבלה בשל השביתה. תודה.

הילה שלום רב. לצערי, איני האדם הנכון לענות לשאלה זו, שיש להפנותה לאורטופד. אני אנדוקרינולוגית. אנא חפשי פורום מתאים או התייעצי באופן ישיר עם המחלקה שטפלה בה. רפואה שלמה

17/05/2011 | 23:52 | מאת: אופירה

הילה, היקרה אימי גם עברה ניתוח דומה וגם אצלה יש בעיות דומות בברך, אך כבר אחרי שבוע מהניתוח ועד היום , שזה כבר חודש מהניתוח. האם ביררת משהו לגבי הבעיה? מה הרופאים אמרו לך על זה? תודה רבה מראש

18/05/2011 | 09:41 | מאת: הילה

אופירה שלום רב, חמותי הייתה בביקורת בבי"ח ושם עשו לה צילום ובדיקות דם והכל היה תקין. נאמר לה שזו דלקת בשל המאמץ שהיא עושה כשהיא דורכת על הרגל. למרות זאת כדאי לך לבדוק עם רופא.

18/05/2011 | 10:24 | מאת: אופירה

תודה על תשובתך, מאחלת בריאות לך ולמשפחתך כל גיל יפה, אם בן אדם בריא

מנהל פורום שברי צוואר הירך