תופעות לוואי לתרופת אקטונל

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

09/05/2011 | 03:37 | מאת: דורית

קבלתי אקטנול פעם בחודש כשמוש נגד אוסטיאופורוזיס, בשמוש הראשון כבר מהלילה הראשון סבלתי כאבים די חזקים בשלד, גב רגליים וכו' הרופא המטפל בקש שאנסה עוד פעם וגם הפעם כואב לי הגב במפסעה שמושך לכל הרגל רק שהכאב הופיע אחרי מספר ימים. האם אלו תופעות לוואי רגילות? עלי לציין שעברתי כימוטראפיה לפני שנה, האם קשור? מה עלי לקחת במקום? אני בת 61

דורית שלום רב. כאבי שלד הינה תופעת לוואי נדירה מאוד, אך ידועה של תרופות מקבוצה זו. ממליצה להתייעץ עם הרופא לשך לגבי ההמשך. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך