תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/11/2011 | 16:32 | מאת: שני

שלום רב! אני בת 31 כ- 8 חודשים לאחר לידה. ביצעתי בדיקת דם שיגרתית והתוצאות היו: Tsh- 7.95 T4-free- 13.9 ברצוני לדעת מה זה בדיוק אומר? האם זאת רמה גבוהה מאוד שמחוץ לטווח? האם יש צורך בכדורים כבר? יש לציין שגם ערכי הכולסטרול שלי מאוד גבוהים ואיני יודעת האם יש לכך קשר. כלומר האם הערך הגבוה נובע מערכי TSH גבוהים? תודה רבה

ערכי TSH הם גבוהים באופן משמעותי דרוש ברור אצל אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

11/11/2011 | 12:57 | מאת: שני

תודה רבה על תשובתך ברצוני לדעת האם הערכים הגבוהים של ttsh יכולים לנבוע בעקבות הלידה לפני 8 חודשים? בנוסף האם לתינוק יכול להיות נזק כלשהו בעקבות אי בדיקת הערכים הללו בזמן הריון? תודה

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית