בלוטת לימפה בזוית הלסתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

24/02/2011 | 11:05 | מאת: נועה

שלום מצאו לי בלוטת לימפה מוגדלת 0.8 ס"מ בזוית הלסתית מימין. לאחרונה אני מתלוננת על מיחושים שונים באזור החזה, מאחורי החזה יד, כתף, אבל בצד שמאל. יש לי תור לכירורג שד, האם הוא הבן אדם שיכול לבדוק גם את שאר הבלוטות בגוף ? בכלל, איך לגשת לעניין הבלוטה הנפוחה? והאם הגיוני שכרורג המטפל בטחורים בודק גם שדיים באותה מידת מקצועיות ? כי זה אותו הרופא...

פני לכירורג המתמחה לטיפול בשד. ישנם כירורגים המומחים לטיפול בטחורים וגם לטיפול בשד את הבלוטה בצוואר אפשר לברר ע"י בדיקה ידנית , אולטראסאונד וניקור במחט של הבלוטה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית