אלקטרוסין מהדורה חדשה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

01/11/2011 | 09:30 | מאת: שיר אלבז

התחלתי לפני חודש וחצי לקחת את המהדורה החדשה של האלקטרוסין וממש גורם לי לתופעות לוואי פריחה.. נשירת שיער .. כאבים בכאבי לפעמים סחרחורות...........אבקש לדעת מה האם אפשר להחזיר את הכדורים של המהדורה הישנה או בכלל להפסיק לקחת...!!

אסור להפסיק את הטיפול בשום אופן אם הסיבה שקבלת את התרופה היתה תת פעילות של בלוטת התריס. אם התרופה החדשה גורמת לבעיות, מיובאות עתה לארץ שתי תרופות עם פעילות דומה שיכולות להחליף את האלטרוקסין. בהתיעצות עם אנדוקרינולוג ותחת מעקב רצוף של רמת TSH בדם ניתן להחליף את האלטרוקסין החדש שגורמת לבעיות פרופ' מיכאל קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית