החלפת אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

09/10/2011 | 00:32 | מאת: נורית

לאור תופעות לוואי של תשישות מוקצנת בחילות ותחושה כללית לא טובה למרות שעדיין מאוזנת התופעות הללו מופיעות בסמוך ללקיחת התרופה אלטרוקסין מהגירסה החדשה האם יש אפשרות לרכוש את התרופה מחברה אחרת אפילו ליבא באופן אישי

13/10/2011 | 09:48 | מאת: גליה

בתי אושפזה עקב נפיחויות ודלקת תת עורית . קושרים את זה לאלטרוקסין. זוועה!!! הצילו!!!!

16/10/2011 | 18:33 | מאת: ורדית

תופעות ממש קשות היו לי ואני מחכה לבדיקת פרופ' קראוס לגבי טיפול משפטי בנושא.

13/10/2011 | 09:48 | מאת: גליה

בתי אושפזה עקב נפיחויות ודלקת תת עורית . קושרים את זה לאלטרוקסין. זוועה!!! הצילו!!!!

צריך לברר פרטים על אלטרוקסין בבתי המרקחת פרופ מ קראוס

אינני בטוח שהתופעות המתוארות שייכות לאלטרוקסין. צריך להתייעץ עם אנדוקרינולוג

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית