חום לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

25/09/2011 | 22:12 | מאת: טטיאנה

שלום ד"ר מיכאל עברתי אצלך ניתוח בהוצאת בלוטת הפראתירואיד ביום א' 18/09/2011. היום אני כבר שבוע ימים לאחר הניתוח. כבר שלושה ימים בערב יש עליה בחום עד 37.3 . האזור נפוח (בגודל של תפוח בינוני-קטן),יש תחושה של "שריפה" קלה מעל הצלקת. האם המצב הוא תקין ? יש לי פגישה אתך רק בעוד כחודש. האם להקדים ? או לפנות לרופא משפחה ? בתודה טטיאנה

טטיאנה שלום עליית חום עד 37.3 אחרי ניתוח איננה משמעותית, נפיחות והרגשת שריפה ימשיכו עוד מספר ימים ויעלמו. אם הדבר מטריד אותך, או תהיה עלית חום נוספת, אין צורך לדחות את הפגישה לעוד חודש ואפשר להפגש במרפאתי בימים הקרובים. פרופ' מיכאל קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית