פתח תקווה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

24/09/2011 | 09:04 | מאת: הרצל

לפרופסור קראוס שלום . אלטרוקסין. אני בן 60 . במשך שש שנים משתמש באלטרוקסין תמיד מאוזן.לאחרונה עם שינוי פורמולה יצאתי מאיזון. קודם שימוש ממוצע יומי היה 125 מ' היום עם החדש על 200 מ' ועדיין אין איזון. בנוסף תפועות כאבי ראש ,בטן,כאבי חזה באזור הלב,לחצים בגולגלת,שינוי במצב הרוח. (THS 16 ) בדיקות א.ק.ג ואקו נעשו, הכל תקין. לפני שינוי רצתי כל יום 5 קילומטר בחצי שעה .נכון להיום מושבת מכל פעולה ספורטיבית. מה פתרון למצבי . האם ניתן להשיג אלטרוקסין ישן ? . בתודה

תגובתך לתרופה החדשה איננה טובה. פנה ולאנדוקרינולוג שיאזן אותך מחדש פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית