תופעות לואי מכדור אלקטרוסין החדש

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

11/09/2011 | 20:09 | מאת: ח.ד

11/09/2011 | 20:14 | מאת: ח.ד

לא מסוגלת לקחת את הכדור האלקטרוסין החדש תופעות לואי לא מאוזנת TSH 8.7 את הכדור הקודם לקחתי כ-12 שנה עד שהסתגלתי הליפו את הכדור ואני בבעיה , אין כדור אחר הרופאה אמרה לי לעשות הפסקה לא לקחת יומיים ואחר כך להתחיל במינון קטן של 50 מג. לקחתי קודם בישן 850 מ"ג לשבוע מה עלי לעשות ????? מפחדת לא לקחת בכלל אבל אין לי פתרון מחכה לתשובה תודה

אם אין כדור אלטרוקסין אחר בנמצא יש לתת את הכדור החדש במינונים עולים כל שבוע החל מ-50 מ"ג ליום ובקורת של TSH וכל זאת תחת פיקוח של אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

נושא הכדור החדש נמצא בדיון משפטי ויש לחכות לתוצאות פרופ מ קראוס

14/10/2011 | 07:34 | מאת: ורד פניאס

זה כמה שנים שאני מטופלת בכדור האלקטרוסין ובשנה האחרונה חלו בי כל כך הרבה שינויים ועכשיו רק קלטתי שזה מהכדור. מרגישה בחוסר אנרגיה והיו לי תופעות שדומות לתגובות אלרגיה אך לאחר בירור רפואי אני לא אלרגית והגעתי למסקנה שרק הכדור עשה בי את כל השינויים. למי פונים?

14/10/2011 | 21:44 | מאת: דודי

מי היצרן ואיזו חברה מביאה את האלקטרוסין ארצה ?

נושא הכדור החדש נמצא בדיון משפטי ויש לחכות לתוצאות פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית