תירוגלובולין גבוה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

06/09/2011 | 08:28 | מאת: מיקה

שלום רב, הנני בת 43, בריאה בד"כ. לפני כשלושה שבועות הרגשתי בלחץ/ חנק באזור הגרון. הבחנתי כעבור מספר ימים בנפיחות מצד שמאל של קנה הנשימה. רופאת המשפחה חשדה כי מדובר בבלוטת התריס. בדיקת דם שעשיתי הראתה את הערכים הבאים: 1.93-TSH 4.3-T3 13.4-T4 תירוגלובולין 121. על מה יכול להעיד ערך התירוגלובולין הגבוה??.בימים האחרונים הנפיחות ירדה מעט ותחושת החנק/ לחץ בגרון נעלמה. מודה לתשובה מהירה.

הופעת נפיחות בצוואר ועלית התירוגלובולין מורים כנראה על תהליך דלקתי בבלוטת התריס הדורש מעקב ע"י אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

02/06/2013 | 12:28 | מאת: דרור

עשיתי בדיקת דם וראיתי שיש לי תירוגלובין גבוה והערך שלו 273 .האם זה מסוכן ומה אני אמור לעשות בבקשה .

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית