הפרשת חלב זמן רב לאחר הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/01/2011 | 09:56 | מאת: נעמי

שלום, אני נמצאת שנתיים לאחר סיום הנקה, לוקחת סרזט עקב מיגרנות. עד עתה לא הפסיקה לי הפרשת החלב מהשד שיוצאת בלחיצה. ביצעתי בדיקות פרולקטין והוא תקין ולא גבוה. האם יכול להיות שהסרזט גורם לכך או שיש סיבה לדאגה נוספת? הפרשת החלב היא משני הצדדים. בנוסף יש לי צליאק. אשמח מאוד לתשובה תודה רבה

10/01/2011 | 09:57 | מאת: נעמי

דבר חשוב ששכחתי לציין, נמצאה לי בלוטת לימפה מוגדלת בבית השחי מצד ימין, מבנה התאים בה תקין. תודה שוב

הפרשה מהפטמות יכולה ללנבוע מסיבות רבות. בראש וראשונה עליך לעבור בדיקת שדים ובתי שחי ע"י כירורג וכן יש לשלוח את הפרשות הפטמות לבדיקה ציטולוגית (כל צד בנפרד), לבצע ממוגרפיה ,בדיקה על-קולית של השדים ובדיקות נוספות פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית