בלוטת לימפה נפוחה במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

25/01/2016 | 21:01 | מאת: לינה

שלום דר לפני חודש ולצי הרגשתי כאב באזור המפשעה ותוך כדי מישוש הבחנתי בשתי בלוטות לימפה נפוחות וכואבות יש לציין שהיה לי פצעון מוגלתי בדיוק מעל בלוטה אחת ולאחר שבועיים הופיע פצעון מוגלתי נוסף שכאב לי הרבה האם הנפיחות קשורה לפצעונים ותוך כמה זמן בלוטת לימפה נפוחה נעלמת ? והאם אני צריכה לעשות אולטרסאונד לאזור ?

הנפיחות יכולה להיות קשורה לפצעים,כדאי לבדוק אם הנפיחות מעלמה תוך כחודש, ואם היא עדין קימת לבצע אולטרסאונד

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית