בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

27/06/2011 | 18:44 | מאת: חיים

אני בן 30 מזה כחודש סובל מהפרעות וגירויים בעיניים וכן לפעמים כאבי ראש ולחץ בעיניים. בנוסף לפעמים יש לי לפעמים דפיקות לב חזקות. נשלחתי לבדיקות דם כלליות,כימיה,TSH. כל התוצאות יצאו בין הטווחים הנורמלים. הייתי בצום כ -14 שעות לפני הבדיקה. תוצאת הTSH - 1.56 האם זה מצביע על הפרעה בתפקוד בלוטת התריס? שאלה נוספת ששתיתי ערב לפני כדור OFFLODEX וכן עשיתי הליכה מהירה יום לפני כשעה האם זה יכול להשפיע על בדיקת הTSH ? בתודה מראש אשמח לקבל ייעוץ

פנה לרופא לבדיקת עינים הליכה מהירה יום קודם לא משפיעה על הבדיקה של TSH פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית