חשד לפריצת קופסית?

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

17/03/2014 | 22:20 | מאת: עופר

לאחר צילום us נרשם הממצא הבא. חשוב לציין כי בלוטות הרוק תקינות וללא לימפאדנופתיה צווארית. מספר שאלות בעניין: א.מה זה אומר בעצם חשד לפריצת קופסית? ב.האם ניקור שעשיתי יכל לגרום לכך? ג.האם לאחר ניתוח ניתן יהיה לומר האם הגידול אכן פרץ את הקופסית או לא? תודה

א.פריצת הקופסית בבדיקה הסטולוגית מורה לרוב על גידול סרטני הדורש טיפול ניתוחי על ידי מומחה לניתוח מסוג זה ב.קרוב לוודאי שהפריצה לא נגרמה עי הניקור ג.לאחר הניתוח נדע בברור האם היתה פריצת הקופסית פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית