שאלה רדודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

25/02/2014 | 13:35 | מאת: ira310

אני עברתי ניתוח להסרה של בלוטת התריס עקב סרטן בלוטת התריס בדיקות אחרונות מראות שיש מוקד עדיין, אני בתור לביופסיה ולאחר מכן יוחלט על פעולה כנראה ניתוח נוסף. וכאן אני אשאל שאלה רדודה שהתביישתי לשאול את הרופא שלי האם ניתן לשלב עם ניתוח שכזה...ניתוח משולב...אסתטי לצורך העניין (ניתוח אף) אני יודעת שהכי חשוב זה הבריאות... אבל גם ככה עבר עליי תקופה קשה..ושנים רציתי ניתוח אף...לפחות שמשהו ירגש אותי ויעודד אותי לתשובה אודה

לא מומלץ לשלב ניתוח קוסמטי באף בניתוח אונקולוגי בבלוטת התריס פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית