צילום אולטרסאונד כדי לקבל תשובה ברורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

04/01/2014 | 14:53 | מאת: רינה

ראשית תודה רבה ש כתבת לי תשובה אבל כעת מצרפת את התשובה שקיבלתי מהאולטרסאונד.שאלתי האם אני צריכה לפי התשובה ניקור כי התרשמתי מהרופא האנדרוקרינית שזה נראה רק קיפולי עור מה שנראה להם כממצא.בנוסף לא כתוב כלל חשוד הנה התשובה ההפנייה: רגישות בצוואר מימין איסטמוס דק אונה ימנית 1.5x1.8x4.3 ס"מ אונה שמאלית 1.4x1.3x3.9ס"מ בלוטת התריס לא מוגדלת בעלם מרקם אחיד בקוטב עליון הודגמה קשרית סולידית.תת הדית .מוגדרת.ווסקולרית.בגודל 0.5 ס"מ במחצית תחתונה הודגמה קישרית מוגדרת מעורבת רובה ציסטית עם מחיצות עם רקמה מוצקה בהיקפה. והסתיידיות קשתית דקה בקוטב התחתון.גודלה 1.4x2.3x1.3 ס"מ היפורווסקולרית בשוליים באונה השמאלית הודגמה קשרית מוגדרת מעורבת .אווסקולרית.גודלה עד 9 מ"מ אין עדות לבלוטות לימפה צוואריות מוגדלות או חשודות לסיכום קשריות בבלוטת התריס כמתואר .קשר דומיננטית באונה הימנית.למעקב ******************* ראשית תודה תודה על תשובתך מראש תבורך בברכת האל האם אני חייבת לפי הנתונים לעבור את הניקור מודאגת מאוד וחרדה

דרוש מעקב אחר הקשריות ע"י בדיקות אולטרסאונד ואם תופיע הגדלה משמעותית של קשרית לבצע ניקור במחט פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית