צר לי לא מצליחה לפתוח תשובתך באימל האם תוכל לשלוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

04/01/2014 | 02:34 | מאת: רינה

האם חייבים לעבור ניקור בבלוטת התריס. למרות שרופאה אנדוקרינית כתבה שזה נראה לה קיפולי צוואר ובגלל זה נראה להם כממצא. הבלוטה נעלמה וגם האנדוקרינית אמרה שלא מרגישה כלום בצוואר בבקשה זו שאלתי האם תוכל בבקשה להגיב לי אשמח מאוד

מה שקובע היא בדיקת האולטראסאונד של הצוואר . גם אם הרופא לא מרגיש משהו בבדיקה ידנית של הצוואר אם יש ממצא חשוד באולטראסאונד מומלץ לבצע ניקור במחט של הממצא תחת אולטראסאונד פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית