tsh 0.09

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

17/10/2013 | 15:30 | מאת: ליבון

אני ידועה כסובלת מפרפור פרוזדורים התקפי כרוני, הגעתי לרמת הגעתי לרמת של tsh0.14 לאחר קיבלתי טיפול של מרקפיטזול במשך כחודש והגעתי ל0.09 tsh איני יודעת מה הייתה רמת הts ביום שהתחלתי לקחת את התרופה , האם יתכן שהיה יותר נמוך מ0.09 ועלה אחרי חודש לרמה זו או שפשוט התרופה לא משפיעה עלי?

אם TSH ירד מ-14 ל-0.09 הרי שלתרופה היתה השפעה טובה. צריך להמשיך ולעקוב אחרי רמות TSH פרופ מ קראוס

19/10/2013 | 21:28 | מאת: ליבון

מפני שאני סובלת מתת פעילות קלינית ,ולא מתת פעילות בלוטת התריס. משום מה התרופה לא השפיעה עלי , וtsh שלי המשיך לרדת למרות שאני מטופלת בכדורים כחודש 10 מ"ג ליום . תודה רבה שענית לי אבל נראה לי שלא הבנת אותי. שבוע טוב!

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית