שאלה אנא עזרה אני ממש מפוחדת

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

06/02/2013 | 11:53 | מאת: מריה

שלום רב, בדיקת US בלוטות התריס אמרו לי ישלי קשרית בגודל 1 ס"מ ויש צורך בניקור , למרות שבבדיקה נוספת אמרו לי שאין כלום , אציין כי לפני חמש שנים גם אמרו לי יש קשרית של 1 ס"מ עשיתימפוי והיה תקין האם יש צורך לעשות ניקור או שזו אותה קשרית ? אני ממש פוחדת והאם אפשר לבצע MRI במקום ניקור ? תודה

אם בבדיקת US אמרו שיש קשרית- יש לבצע ניקור שלה. תשובת מיפוי תקינה איננה קשורה לענין זה, ויש לבצע את הניקור גם אם תשובת המיפוי תקינה. אין צורך בMRI, והיא לא באה במקום ניקור פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית