tsh נמוך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/12/2012 | 14:20 | מאת: מיכל

שלום רב אני בהריון ונמצאת בחודש רביעי. בבדיקות דם שעשיתי ב15.11 יצא לי TSH - 0.1 T3 - 4.8 T4 - 14.9 נאמר לי שהתוצאות מאוד נמוכות וקיבלתי הפניה לאנדוקרינולוגית שאמרה שבשלב זה של ההריון התוצאה עדיין לא מדאיגה ונתנה לי לבצע שוב בדיקה כעבור שבועיים. ביצעתי עוד בדיקה ב 2.12 TSH - 0.5 T3 - 4.5 T4 - 13.6 לפי שיחה עם רופא המשפחה הבנתי שישנו שיפור אבל זה עדיין נמוך הוא לא הפנה אותי שוב לאנדוקרינולוגית. האם עליי לפנות שוב ? האם התוצאה מדאיגה ? והכי חשוב האם ישנה סכנה כלשהי לעובר? תודה רבה

רצוי להשאר במעקב האנדוקרינולוגית במשך כל ההריון פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית